flotte one stroke nailart

One Stroke Nailart

Små dekorative minimalerier & flotte motiver på negle.

One Stroke er en dekorativ maleteknik som stadig er nyt i Danmark og som er opfundet af artisten Donna Dewberry i USA. Teknikken kan bruges mange steder inklusive på negle.
At kunne male en venindes negle eller at kunne tilbyde sine neglekunder håndmalede motiver på neglene vil helt sikkert trække nye som eksisterende kunder ind i butikken. Kunderne kommer gerne langvejs fra hvis du kan tilbyde noget de ikke kan få andre steder. Så vær foran dine konkurrenter.

Som noget nyt har Donna Dewberry udgivet et One Stroke Nailart kit rettet mod alle der gerne vil lære at lave ’miniart’ på f.eks negle. Kittet indeholder en 60 min. dvd (engelsk), stepguider og farver.

Allerede uddannet negleteknikker?

Med et One Stroke Nailart kit får du mulighed for at øve dig hjemme eller i butikken når du har tid. Nu behøver du ikke at skulle fare ud af døren igen efter en lang arbejdsdag. Se den medfølgende dvd om og om igen indtil du kan male de forskellige motiver. One Stroke Nailart vil også være en oplagt gaveidé.

Et utal af muligheder

Når du har lært grundprincipperne kan du male på stort set alt. Vi har mange ting at tilbyde indenfor One Stroke læs mere om dine muligheder på www.girlstyle.dk.

One Stroke Nailart og andre produkter

www.girlstyle.dk finder du de originale produkter som er fremstillet specielt til brug for One Stroke maleteknikken af artisten selv Donna Dewberry.

Certified One Stroke Instruktør
Judith Burns